eASyPHALT

EASYPHALT: DE NIEUWE SUPERSTERKE REPARATIEASFALT EENVOUDIG AAN TE BRENGEN, STERK EN DUURZAAM

 

eASyPHALT®  100 is dé moderne oplossing om snel en eenvoudig schades aan asfalt en beton te herstellen. Met weinig moeite repareert u nu snel en langdurig kleine en grote schades aan wegen, opritten, parkeerplaatsen of uw complete bedrijfsterrein. Zowel voor professionals als doe-het-zelvers is de verwerking eenvoudig.
eASyPHALT ®  100 is te gebruiken voor de reparatie bij vorstschades, gaten, aansluitingen bij wandelpaden, garageinritten en laadvlakken, inschachten van putdeksels tot het dichten van brede voegen en scheuren op auto- en snelwegen.
De plaatsing van  eASyPHALT ®  100 is simpel in 4 stadia, zonder gebruik van machines, door 1 persoon snel, efficiënt en met weinig kosten door 1 persoon te realiseren. Het eindresultaat is niet te onderscheiden van normaal asfalt.
De levensduur van eASyPHALT®  100 is ca. 50% hoger dan bij reparaties van koudasfalt en bereikt nagenoeg 70% van de sterkte van heet asfalt.

Toepassingen
eASyPHALT®  100 kan op verkeersvlakken met elke belastingsklasse geplaatst worden.
Afhankelijk van de diepte van het te behandelen vlak kunt u gebruik maken van 2 verschillende korrelgroottes:
– 15 – 25 mm – 0/4
– 20 – 50 mm – 0/8.
Plaatsing kan ook in meerdere lagen plaatsvinden.

Eigenschappen
eASyPHALT®  100 wordt kant-en-klaar koudverwerkt zonder toevoegingen en kan onmiddellijk na plaatsing worden belast c.q. bereden. Afwerken met split e.d. is niet nodig. eASyPHALT®  100 heeft na enkele uren de maximale sterkte bereikt en kan zonder problemen onder heetasfalt gebruikt worden. Het doorvetten van Fluxbitolie, zoals dat bij normale koudasfalt voorkomt, gebeurt bij eASyPHALT®  100 niet meer.
eASyPHALT®  100 bestaat uit duurzame grondstoffen, is milieuvriendelijk, recyclebaar, vrij van vluchtige oplosmiddelen en wordt onder strenge kwaliteitscontrole gefabriceerd.

Verwerking & Plaatsing
eASyPHALT®  100 kan bij temperaturen tussen +45°C en -10°C worden geplaatst. Bij temperaturen < 0°C bevelen wij aan om vooraf de  eASyPHALT®  100 warm op te slaan.

1. Voor het plaatsen dient de te behandelende oppervlakte gereinigd te worden van losse delen. Drogen is niet nodig.

 

2. voorbehandelen
Voor een optimale hechting is het zinvol om voor te sprayen met een primer.

 

3. plaatsen
De benodigde hoeveelheid uit de emmer nemen en met een hark of schep/troffel iets boven de oppervlakte vullen. De rest in de emmer weer luchtdicht verpakken.

4. aanstampen
Om te voorkomen, dat het materiaal aan het gereedschap kleeft,  eASyPHALT®  100 bevochtigen met water. Afhankelijk van de vlakgrootte hetzij met een lichte trilplaat of stamper aanstampen.
Aansluitend kan het gerepareerde vlak vrijgegeven worden voor verkeer.
Afstrooien met split e.d. is niet nodig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bj Solutions

%d bloggers liken dit: